Om VRweb

VRweb er et lille webbureau der udvikler professionelle hjemmesider og webappliktioner til enkeltpersoner, mindre- og større virksomheder. Vi påtager os både små samt store opgaver, som vi dedikerer os selv til og forsøger at skabe et personligt forhold til hver enkelt kunde vi arbejder med. Vi lægger stor vægt på at opbygge brugervenlige, funktionelle og dynamiske hjemmesider, der gør det nemt at bruge og navigerer både for brugeren og administrator af hjemmesiden. Vi lever hovedsageligt af at lave hjemmesider i WordPress og webshops i WooCommerce.

VRweb, som tidligere hed Flashkompagniet, startede i 2007. I begyndelsen udviklede vi vores eget content management system (cms), til at bygge alle vores hjemmesider op omkring, men i 2009 skiftede vi over til at benytte os af WordPress. Dette gjorde vi fordi WordPress er et godt og brugervenligt open source cms, som kontinuerligt bliver vedligeholdt og forbedret, hvilket gjorde at vi kunne fokusere mere af vores tid til vores kunder.

Vi er beviste om at en stor del af et nyt produkt, især med hjemmesider, er den support der følger med og vi forsøger altid at tilbyde vores kunder den bedste service vi kan med hurtig response og venlighed.

Samarbejdspartnere

For at kunde tilbyde ekstra god service har vi skaffet os et godt netværk af dygtige samarbejdspartnere.

Trolle Reklame - Google Adwords og søgemaskineoptimering.

Margit Abrahamson - SEO tekster, salgstekster og markedsføringstekster

Louise Sylvester - Grafik, logo design og visuel kommunikation.

Carina Juul - Grafik, logo design og visuel kommunikation.

 

Det med småt:
vrweb er et webudviklings firma, der opsætter og programmerer hjemmesider. Vi rådgiver omkring det at have en hjemmeside og dets online markedsføring. Vi kan tager ikke ansvar for hvordan man lander i Google's søgeresultater, men vi giver tips og rådgivning til hvordan man kan forbedre sin placering i Google.